Carina städ Stockholm​

Vi gör livet lite enklare för dig

Vi utför flyttstädning i hela Stockholms län.

Att göra en flyttstädning själv kan vara både jobbigt och svårt, du är inte ensam om att tycka det. När du/ni beställer professionell flyttstädning av oss, kan du vara säker på att slippa allt tråkigt och tidsödande arbete och i ställe lägga fokus på det nya boendet. Överlämna arbetet till oss för att få det bästa möjliga resultat. Välkommen!

Alla rum

Golv dammsuges och moppas. Avtorkning av vågräta fria ytor samt fönsterbrädor. Avtorkning av horisontella ytor. Avtorkning samt avfläckning av dörrar, dörrfoder, kontakter och alla lister. Putsning av fönster alla sidor, även inne dörrar. Putsning av speglar. Rengöring av fast belysning. Rengöring av garderober, in och utvändigt.

Fönsterputs ingår i flyttstädningen.

Kök

Rengöring av fläkt och vitvaror, och fria vågräta ytor. Rengöring av ugn, spis/häll och micro. Alla köksskåp avtorkas in/utsida samt lådor. Kyl och frys (ej avfrostning) rengörs både in/utsida. Rengöring av diskmaskin utvändigt.

Toalett/badrum

Rengöring av handfat, badkar/dusch, och toalett. Rengöring av golvbrunnar. Torkning av väggar och kakel. Putsning av speglar.Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengöres utvändigt. Rengöring bakom tvätt/tumlare om kunden har dragit fram maskinerna. Rengöring under badkar (om möjligt) Ej under duschkabin. Front till badkar/jacuzzi nedmonteras och återställes av kund.

Läs mer under: Inför flyttstädning.

Ingår i flyttstädning pdf